concerten in de Hervormde Kerk van Kapelle, Zeeland

Het jaar door is het Bätz-Witte orgel in onze kerk te beluisteren in de orgelconcerten. Ook dit seizoen zijn deze concerten steeds op vrijdagavond.
Verder wordt de kerk regelmatig gehuurd door andere concertorganisatoren.
Informatie over die concerten verzorgen de betreffende organisatoren zelf en vindt u dus niet op deze pagina's.

Wilt u regelmatig informatie ontvangen over onze concerten? Abonneer u dan op onze e-mail service.
Stuur een e-mail naar concertinfo@hervormdekerk-kapelle.nl en u blijft op de hoogte!

serie 2016

De concerten zijn op vrijdagavond, aanvang 20.00 u

datum uitvoerende(n)   toelichting
8 april Henk G. van Putten   programma
29 juli Jan Hage   programma
12 augustus Adriaan Hoek   programma
2 september Cor Ardesch   programma
30 september Petra Veenswijk   programma

4 en 5 novemberactiviteiten 150 jaar B├Ątz-Witte orgel
4 november Henk G. van Putten
zaterdag 5 november, 10.00-12.00u masterclass voor amateurorganisten op het 150 jaar Witte-orgel door Gerben Budding   gratis inloop publiek; meer info
zaterdag 5 november, 12.00-12.30u lunchconcert door deelnemers masterclass   toegang vrij
zaterdag 5 november, 20.00u Zeeuws Vocaal Ensemble, Gerben Budding, instrumentalisten Ars Musica, algehele leiding Patrick van der Linden   Feestelijk concert voor orgel, koor, koperblazers en slagwerk.
  (Klik hier voor meer informatie)

voor geïnteresseerden is de informatie van vorige concertseries in de Hervormde Kerk van Kapelle in Zeeland nog beschikbaar:
naar overzicht concertreeks 2015.
naar overzicht concertreeks 2014.